dimarts, 15 de maig del 2012

El MUCE dóna suport a la vaga general de l'Educació del pròxim 22 de maig


Contra  la privatització i la injustícia de les retallades

En defensa de la qualitat de  l’educació pública

La Generalitat de Catalunya ha decidit aplicar el Real decret del govern de l’Estat, amb les mesures proposades pel ministre de Educación en la seva totalitat, després d’haver aplicat les seves retallades. Això vol dir   augmentar fins a un 20% el nombre d'alumnes per aula -recuperant escenaris d'altres temps .

Davant d’aquest desmantellament de l'Educació Pública al que ens estan abocant, hem de respondre amb la unitat de tota la comunitat Educativa.

És per això que des del MUCE varem participar en la manifestació social del passat dissabte 12 de maig.
I donem suport a la vaga general de l’Educació del  pròxim 22 de Maig . 

Us agrairíem trameteu la informació del suport del MUCE a la vaga del dia 22 de maig  als professionals de l'educació  i a les famílies del vostre centre  difonent el cartell que us adjuntem.  

Manifestació 22M, 12:30
Pl. Universitat / Pl. Sant Jaume


MUCE Marc Unitari de la Comunitat Educativa

Associació d’Estudiants Progressistes (AEP) - Associació de Joves Estudiants de Catalunya (AJEC) - Associació de Mestres Rosa Sensat (AMRS) - Federació d’Associacions de Pares d’Alumnes d’Educació Secundària (FAPAES) - Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes de Catalunya (FAPAC) - Federació d’Ensenyament de CCOO - Federació d’Ensenyament de CGT - Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya (FMRPC) - FETE-UGT - Sindicat d’Estudiants (SE) - Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) - USTE-STEs (IAC)